Frisør / Salon

Frisør / Salon

 

Mit navn er Merethe Lauritsen, og er indehaver af SalonVega. Jeg har haft mine rødder i Kgs.Lyngby i 17 år. Bor sammen med min datter og min hund, en dejlig og skør “Coton dé Tuléar”.

Baggrund

 

Bag mig har jeg en lang karriere inden for marketing, og de sidste mange år har det været inden for medicinalbranchen. De seneste 5 år hos Bayer Animal Health, hvor jeg fik stort indblik og viden omkring medicin til husdyr - særligt hunde.

 

Da jeg valgte at skifte karriere, var det derfor naturligt for mig at vælge noget med hunde. Ville gerne have direkte kontakt til hundene, samtidig med at jeg savnede at “bruge mine hænder”.

 

Hundefrisør


Jeg har taget min uddannelse som hundefrisør i London og har bestået “City & Guild level 3 in Doggrooming”. Dertil har jeg bestået den praktiske del af uddannelsen "Level 3 Diploma for Professional Dog Stylists (QCF)" hos Julie Lalou Simpson og hendes Team i London. Hun er 3 gange Europamester indenfor klipning af f.eks pudler og har vundet "Grooming School of the year 2016" på Mastergroom i UK.

Frisøren
Klippestue
Kaffe- og tissepause :0)
Produkter

 

Lidt om Salonen

 

SalonVega ligger i Kgs. Lyngby, i Nordsjælland. På en lukket villavej med mulighed for at parkere.

Top istandsatte og hyggelige lokaler med alt det nyeste udstyr og inventar indenfor pelspleje (vask, føn, klip, trim og negle) til din hund.

 

SalonVega, Møllestien 23, 2800 Kgs. Lyngby, Tlf. 6059 3500, e-mail: kontakt@salonvega.dk, cvr-/se nr: 38901451

SalonVega*