Vigtig info

Vigtig information

 

Denne side giver dig en god viden og information, så besøget i salonen bliver så godt som mulig, for dig og din hund.

Inden ankomst til SalonVega

  • Vær sikker på at din hund er luftet. Det er synd, hvis den starter behandlingen, som varer i flere timer, med en fyldt blære.
  • Forsøg bedst muligt at møde op med en hund med tør pels. En våd pels kan ikke trimmes, og det er svært at vurdere og planlægge en klipning. Hvis det bliver nødvendigt at føntørre først, skal der sættes tid af til det.
  • Sørg venligst for at hundens pels er udredt og ikke filtret ved ankomst. Det tager længere tid, hvis den først skal børstes / udfiltres - (gebyr)

Jeg tilbyder klip / trim / soignering af hunderacer op til MAX. 25 kg

 

Ankomst og afhentning - til planlagt tid

  • Mød venligst op til tiden, og ring hvis du kan se, at du er forsinket. Kommer man for sent har jeg mindre tid til at klippe hunden end planlagt.
  • Derefter er det vigtigt at hunden bliver afhentet til aftalt tid, da der skal være plads og ro til den næste kunde / hund. Hvis din hund ikke bliver afhentet til aftalt tid - (gebyr)

 

Ad sti afsted

Loppesæson (april - oktober)

Hunde der besøger salonen skal, specielt i mdr. april - oktober være behandlet mod lopper og flåter - da vi IKKE ønsker at modtage hunde der har parasitter. Er din hund ikke i behandling, skal du være 100% sikker på, at den ikke har lopper, når den kommer.

Skulle uheldet være ude - (gebyr)

 

Førstegangskunde i salonen

Voksen hund

Den første gang du kommer til SalonVega med din hund, udfylder vi sammen et mindre skema, så jeg har de vigtigste oplysninger om jer. Vi gennemgår din hund og dens pelskvalitet og snakker om evt. hudproblemer eller andre ting, der skal

tages hensyn til.

 

Hvalp

Jeg sørger for, at hvalpens første oplevelse er positiv. Jeg tager mig god tid, giver masser af ros og holder ekstra pauser. Det er meget svært for en hvalp at sidde stille i lang tid, og derfor kan en fuld behandling ikke gennemføres og må deles op i flere mindre besøg.

 

Tidsbestilling til din hund

  • Telefon: 6059 3500 / Telefontid: Man-Fredag kl. 9:00 - 17:00
  • e-mail: kontakt@salonvega.dk - vær opmærksom på at der kan være længere svartid via e-mail
  • Du er også altid velkommen til at kigge forbi i salonen og få en tid.

 

Udeblivelse

Ved udeblivelse til aftalt tid - (gebyr)

 

Afbestilling

Ved afbestilling af din tid beder vi dig ringe senest 24 timer før. Dette skyldes, at der er sat tid af til dig, og kun hvis du afbestiller rettidigt, har vi mulighed for at booke en anden hund ind i stedet (undgå tabt arbejdsfortjeneste). Afbud modtages KUN via telefonen (+ SMS hvis du modtager en tilbage-bekræftelse). Ingen afbestilling via e-mail, da der er travlt i salonen, og vi har fokus på hundene.

 

Alle priser incl. moms

 

BEMÆRK: Der kan kun betales kontant eller med MobilePay (kvittering modtages)

 

SalonVega, Møllestien 23, 2800 Kgs. Lyngby, Tlf. 6059 3500, e-mail: kontakt@salonvega.dk, cvr-/se nr: 38901451

SalonVega*